Ammattikeittiöt Siivouspalvelut Eija Bouras

Eija Bourasin ammattimaiset keittiön siivouspalvelut

Yli vuosikymmenen ajan kotipalveluista Lahden kaupungissa vankka sitoutumisemme kiinteisiin arvoihin, asiakaslähtöiset, ammattitaitoiset ja räätälöidyt palvelut ovat parempia kuin koskaan. Tällä hetkellä meillä on 16 vakituista työntekijää, jotka vaihtelevat sairaanhoitajista, terapeuteista ja siivoojista. Heidän laaja kokemus takaa turvallisuuden ja huippuluokan palvelun. Siivouksesta lasten ja vanhusten hoitoon tai mihin tahansa väliin, Eija Bouras -palvelut ovat saaneet sinut kattamaan.

Vanhusten keittiön siivouspalvelut

Vanhemmat vanhempasi tai isovanhempasi ansaitsevat kaiken parhaan. Säästä heitä työläistä päivittäisistä siivoustöistä palkkaamalla kodin siivouspalvelu. Pelkästään pätevän ja luottamukseen perustuvan työetiikan avulla se voi vaikuttaa heihin suuresti. Tiimimme vakuuttaa antavan heille terveellisemmän ja hygieenisemmän asuinpaikan. Tällä sivulla tarjoamme sinulle keittiön siivouspalvelumme.

Olipa vanhempasi tai isovanhempasi innokkaita kotiruokailun faneja, keittiö ja kylpyhuone ovat usein likaisia ​​nopeammin kuin talon muut huoneet. Siksi nämä kaksi tarvitsevat erityistä huomiota. Tässä liiketoiminnassamme syväpuhdistuskeittiöpalvelumme sisältää seuraavat:

 • Pölynpoisto ja työtason / saarten pöydän puhdistus
 • Laitteen pintojen puhdistus (esim. Mikroaaltouuni, liesi, kahvinkeitin, uunin tiputusastiat, keittoastiat jne.)
 • Laitteen huolto (korjaus on valinnainen)
 • imurointi
 • Mopin
 • Kaappi ja nuppi puhdistus (nuppi vaihto tarpeen vaatiessa)
 • Muut vielä siivouskehotuksia

Keittiömme puhdistusaikataulua ja tarkistuslista

riippuen tasosta keittiön likaisuudesta tai haluamasi Puhdistusväli, yritys tarjoaa seuraavat siivousohjelmaa ja tarkistuslista.

 1. Viikoittainen keittiön siivous Kustannukset: 145,00 €
 2. Kuukausittainen keittiön siivous | Kustannukset: 200,95 €
 3. kahdesti kuukaudessa keittiön siivous | Kustannukset: 350,00 €
 4. Keittiön vuosittainen siivous | Kustannukset: € 500,00

meidän puhdistus olosuhteet

Vaikka olemme innoissamme auttamaan eläkeläiset tarjoamalla puhdas tila, huolehtia siitä ensin, että olet täysin ymmärtänyt ja sovittu meidän puhdistus olosuhteissa. Tässä on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin, joista voi olla paljon apua. Jos kyselyihisi ei vastata alla, lähetä meille viesti yhteydenottosivullamme. Tukitiimimme ottaa sinuun yhteyttä hetkessä.

 1. Mitkä ovat puhdistusaineesi?

Tiimimme käyttää pääsääntöisesti vain omistajan omia siivous- ja pesutiloja sekä laitteita. Sen avulla voimme seurata puhdistusaineitasi ja ominaisuuksiasi. Näin vältetään mahdollisuudet käyttää vääriä materiaaleja, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita asunnon omistajille. 

Jos sinulla ei kuitenkaan ole tarpeeksi puhdistusaineita, jotka eivät pystyisi kattamaan ylimääräisiä siivouspyyntösi, tukitiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja tarjoaa sinulle räätälöityjä ratkaisuja.

 1. Mitä vanhusten tulisi tehdä ennen tiimisi saapumista?

Henkilökohtaisten omaisuuksien menetyksen tai tapaturmien välttämiseksi pyydämme noutamaan tavarat, joita et halua sisällyttää palveluun.

 1. Mitä tapahtuu, kun jotkut materiaalit / laitteet vahingoittuvat palvelusi aikana?

Liiketoimintamme kohtelee asiakkaitamme erittäin kunnioittavasti ja huolellisesti. Rutiinihuollon aikana onnettomuuksissa, esimerkiksi vahingoissa, teemme parhaamme joko korjata tai vaihtaa ne veloituksetta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *