Nopea ja helppo tapa puhdistaa kylpyhuoneesi

Kylpyhuoneet ovat hankala puhdistaa. Ajatus kaiken pölyn ja lian poistamisesta jokaisessa kulmassa, seinässä ja lasissa – se ei ole helppoa ja aikaa vievää. Mutta kuka ei halua piikistä puhdasta kylpyhuonetta? Kaikki tekevät! Joten päästämme sinut salaisuuteemme puhdistaessasi kodin vähiten suosikki osan helposti ja nopeasti.

Vinkkejä kylpyhuoneen puhdistamiseen Kylpyhuoneen puhdistus

voi tuntua pelottavalta ajatukselta, mutta näiden erittäin hyödyllisten vinkkien avulla saatat jopa löytää itsellesi hauskaa. Ota huomioon kaikki tämän artikkelin tiedot ja pääset siivoamaan kerralla.

Poista kaikki pienet esineet ja siirrettävät esineet kylpyhuoneestasi.

Tämän tekeminen auttaa sinua lajittelemaan kylpyhuoneesi roskat ja pitämään tarvitsemasi. Kylpyhuoneen puhdistaminen on myös helpompaa, jos se on paljas.

Puhdista ensin lika ja pöly

Lika ja pöly voivat kerääntyä myös kylpyhuoneeseen. Käytä luuta, pölynimuria ja jopa tyhjiötä kulmiin, jotka ovat alttiita hämähäkinverkoille, kuten katoille ja valaisimille. 

Poista lika ja lika yleispuhdistusaineella

Löydät hyviä ja tehokkaita tuotteita, jotka voivat poistaa itsepäinen lika, vaahdot, vesipisteet ja muut kertymät. Mutta jos haluat mieluummin käyttää luonnontuotteita kemikaalien sijaan, voit etsiä verkosta helppoja kaavoja luonnolliselle puhdistusliuokselle, joka on valmistettu kodin yksinkertaisista ainesosista.

Peitä ensin suuret alueet

Puhdistuksen yhteydessä on parasta aloittaa ensin suurilla alueilla, kuten suihkutila ja lattiat. Sitten voit siirtyä kalusteisiin, kuten hanat, pesuallas ja wc.

Vältä kertymistä puhdistamalla säännöllisesti Säännöllinen

puhdistus on ilmeinen ratkaisu liiallisen kertymisen estämiseksi. Suunnittele kylpyhuoneesi syväpuhdistus kahdesti kuukaudessa.

Tottukaa pyyhkimään kondenssivedet jokaisen suihkun jälkeen.

Tämä auttaa estämään saippuakertymien ja hometta kertymisen suihkusi ja kalusteisiisi. Kylpyhuoneen ikkunan ja oven avaaminen suihkun jälkeen voi myös alentaa kosteutta.

Tietoja Eija Bourasista

Eija Bouras -palvelut kattavat kaikenlaisen kotihoidon, mutta useammat ihmiset hyötyvät siivouspalveluistamme, jotka pitävät kodin tuoreena, tahraton ja siistinä. Annamme mielellämme kylpyhuoneellesi sen ansaitseman syvän puhdistuksen.

Asiantuntijatiimimme on koulutettu ja pätevä ottamaan vastaan ​​kodin haastavimmat tehtävät. Meillä on erikoispaketteja, jotka sopivat jokaisen asiakkaan vaatimuksiin ja tarpeisiin.

Ota yhteyttä Ota

yhteyttä meihin lähettämällä viesti ja tiedustelut osoitteeseen info@eijabouras.fi. Voit myös palata toimistollemme osoitteessa Asikkalantie 8 7200 Vääksy / Laaksokatu 15 15150 Lahti. Kukaan ei voi verrata rakkautta ja huolenpitoa, jota tarjoamme jokaiseen kotiin. Tarkista muu sivustomme saadaksesi lisätietoja toiminnastamme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *