Eija Bouras: Tarjoamamme hierontapalvelu

Jos tarvitset kotipalveluita, Eija Bouras on palveluksessasi. Olemme täällä Japanissa ja nautimme kotipalveluiden tarjoamisesta vanhuksille, suurille perheille ja kuntaryhmille. Tiimimme on sitoutunut tarjoamaan parasta asiakaspalvelua kaikille asiakkaillemme.

Yrityksemme on perustettu auttamaan ihmisiä, joilla ei ole aikaa siivoamaan kotiaan, koska he ovat kiireisiä töillä ja satunnaisesti myös kodeissaan on vanhuksia tai lapsia. Huolehdimme kodin lisäksi myös perheenjäsenistänne hyvin.

Tiimimme koostuu erilaisista ammattilaisista. Meillä on sairaanhoitajia, sosiologeja, siivoojia ja jopa terapeutteja. Tarjoamme myös hierontapalveluja, jos tarvitset aikaa rentoutumiseen ja vapauttaa jännitystä kehostasi. Terapeutit ovat käyneet läpi paljon koulutusta, jotta he voivat hallita työstään hierontahoitoja.

Katso lisätietoja hierontapalveluistamme alla olevista tiedoista:

Hierontapalvelut

Sen lisäksi, että pidät hyvää huolta ihmisistä kotona, voit myös hankkia hierontapalvelumme. Jos haluat rentoutua, tämä on paras vaihtoehto sinulle. Meillä on erilaisia ​​hierontahoitoja, joista voit valita lievittääksesi mielesi ja kehosi stressiä:

ruotsalainen hieronta

ruotsalainen hierontamme yhdistää hellävaraiset hierot ja aivohalvaukset lihastesi rauhoittamiseksi. Voit pyytää terapeuttia tekemään voimakkaamman tai heikomman paineen mieltymystesi mukaan. Tämän tyyppinen hieronta auttaa kehoasi venyttämään ja vähentämään kokemaasi kipua.

Shiatsu-hieronta

Tämän tyyppinen hieronta on peräisin Japanista. Täällä terapeutit käyttävät sormenpainetta tunnistamaan stressitekijät henkilön kehossa. Se on yleensä täydellinen niille, joilla on jatkuvasti päänsärkyä, unettomuutta ja selkäkipuja. Tämä hoito auttaa sinua pysymään rauhallisena ja mielenrauhalla, jotta voit ottaa stressin hetkeksi.

Acupressure

acupressure hieronta on ikivanha muoto hieronta, joka kohdistuu paine kohtia kehossa. Terapeutti löytää nämä kohdat ja painostaa lihasten ja kudosten rauhoittamista. Saatat kokea lievää kipua, mutta tämän hieronnan jälkeen tunnet itsesi nuorentuneeksi kehosi eri osista vapautuvan paineen vuoksi.

Hilot-hieronta (filippiiniläinen perinteinen hieronta) Tiimissämme on

myös joitain filippiiniläisiä terapeutteja, jotka opettivat muille työtovereillemme hieronnasta Filippiineillä, jota kutsutaan nimellä Hilot. Tämä hieronta on käsien hellävaraista hieromista ihon pinnalle öljyn avulla.

Monet ihmiset rakastavat tätä hoitoa sen antaman rentoutuksen takia, ja sanotaan, että se voi skannata joitain kehosi alueita, jotka ovat jotenkin epätasapainossa. Hilotin on osoitettu vähentävän stressiä, parantavan verenkiertoa ja tarjoavan tasapainoa ja hyvinvointia mielellesi ja kehollesi.

Jos valitset tämän hieronnan, sinulla on mahdollisuus valita haluamasi öljy.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *