Eija Bouras: Onko sinulla esineitä vanhuksille

Eija Bouras: Onko sinulla esineitä vanhuksille

Eija Bouras on yksi koti-palveluiden huippuyrityksistä. Jos tarvitset koskaan apua, olipa kyseessä sitten talon siivous, hoitotyö, ruoanlaitto ja muut, olemme aina yhden puhelun päässä! 

Kun henkilö vanhenee, hän tarvitsee kaiken avun, jonka hän voi saada tiettyjen tehtävien suorittamiseen. Onneksi innovaatiot ovat helpottaneet ikääntyneidemme asemaa. Nyt on olemassa laaja valikoima hyödyllisiä työkaluja, jotka voivat auttaa vanhuksia.

Tässä on joitain hyödyllisiä tuotteita, jotka sinun pitäisi saada:

Automaattinen purkinavaaja Purkin

avaaminen voi olla vaikeaa varsinkin kun sen kansi on suljettu liian tiukasti. Vanhetessasi purkin avaaminen voi silti olla vaikeaa. Automaattisella purkinavaajalla ei tarvitse taistella minkään avaamisen kanssa. Tässä avaajassa on kaksi painiketta – yksi purkin avaamiseksi ja toinen kannen vapauttamiseksi. 

Puutarhan rokkari

Puutarhanhoito on yksi suosituimmista harrastuksista nuorten ja vanhojen keskuudessa. Nuoremmalle sukupolvelle on helppo päästä maahan ja koskettaa maaperää. Ikääntyneille ihmisille se ei kuitenkaan ole niin helppoa, varsinkin kun he ovat iässä, jolloin luut eivät voi enää taipua kuten ennen.  

Puutarhanhoitoa rakastaville eläkeläisille tämä puutarhapenkki on täydellinen esine, joka auttaa sinua takapihalla. 

Roomba

Yksi terveellisen elämäntavan avaintekijöistä on siisteys. Kun olet nuori, voit taipua ja poimia asioita tai lakaista lattiaa. Teknologian ansiosta lattia on nyt helpompi puhdistaa, ja se on Roomban avulla. Tämä pieni robotti voi auttaa lakaista, mopilla ja imuroida lattian puolestasi. 

Pöytälamppu

Monet ihmiset haluavat lukea, onko kyseessä sanomalehti vai kirja. Vanhetessaan heidän näkökykynsä voi heikentyä. Pöytävalaisimen avulla eläkeläiset näkevät tulosteet paremmin, koska niiden mukana tulee suurennuslasi, mikä helpottaa lukemista. 

Ruoko ja tuoli yhdessäyksin

Useimmat vanhukset pitävät kävelystä riippumatta siitä, ovatko hevai perheenjäsenten kanssa. He haluavat liikuttaa kehoaan yksinkertaisimmalla mahdollisella tavalla. Tietenkin jonkin ajan kuluttua he kyllästyvät kävelyyn. Hyvä asia, että nyt on olemassa ruoko- ja tuoliyhdistelmä, joka auttaa heitä lepäämään nopeasti missä tahansa. 

Tämä esine voi auttaa vanhuksia kävellessään ja antaa heidän istua, kun he uupuvat. Se on helppo tuoda ja kevyt, joten se on yksi parhaista tavaroista tuoda kaikkialle. 

Tarttumistyökalu

Toinen hyödyllinen tuote, jonka sinun pitäisi ostaa, on tartuntatyökalu. Tämä esine ei rajoitu vain vanhuksiin, sitä voivat käyttää myös kuka tahansa, etenkin ne, joilla on vaikeuksia tavata tavaraa. Tämä työkalu voi auttaa vanhuksia, koska heidän ei tarvitse kumartua poimia asioita. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *