Päivittäiset toimet vanhuksille

Päivittäiset toimet vanhuksille

Ikääntymistä ei tarvitse pelätä. Voit silti oppia uusia asioita ja tutkia maailmaa tuoreilla silmillä. Kuten sanotaan, ikä on vain luku. Sinun ei tarvitse antaa sen rajoittaa nautintoa. 

Eija Bouras -palveluissa tarjoamme päivittäin hauskaa toimintaa vanhuksille. Hanki hauskaa elämästä kanssamme. Voit liittyä päivittäisiin aktiviteetteihimme, jotka ovat avoinna 6 päivää viikossa.

Clubs

  • Walking

Walking on hyvä tapa pysyä aktiivisena vanhuudessa. Voit olla yhteydessä muihin alueen vanhuksiin ja rakentaa uusia ystävyyssuhteita. 

  • Puutarhanhoito

Puutarhanhoito on parasta tehdä rentoutumiseen ja rentoutumiseen. Ota mielesi pois päivittäisistä elämän stressistä. Kerää työsi palkkiot, kun näet orastavan kukinnan.

  • Kirjan harrastajat

Jos olet innokas lukija, pysy lukutottumuksellasi avoimessa kirjaklubissamme. Ole henkisesti valppaana ja pysy terävänä kirjan suositusten kanssa. Ole yhteydessä maailmaan lukiessasi.

Luokat

  • täydennyskoulutus

Pysy ajan tasalla laajentamalla tietosi. Pidämme luentoja paikan päällä kaikille. Sinulla on mahdollisuus jatkaa koulutustasi kanssamme. Voit myös käyttää läheisten korkeakoulujen tarjoamia akateemisia ohjelmia.

  • Taidetunnit Ryhmätaiteen

tekeminen on jännittävä tapa olla yhteydessä toisiinsa. Kannustamme kehittämään luovaa ajattelutapaa jopa vanhuudessa. Voit liittyä meihin ja tutustua uuteen luovuuteen. Toimitamme sinulle tarvittavat materiaalit jokaista istuntoa varten.

  • Ryhmäharjoittelu

Löydä uusia liikkeitä ryhmäliikuntatunneilla. Paranna joustavuutta ja tasapainoa Tai Chillä tai joogalla. Meillä on erilaisia ​​fyysisiä aktiviteetteja, joita voit kokeilla.

Elämäntarinan harjoitukset

Sieppaa elämäsi tarina leikekirjaan. Kerää mieleenpainuvia valokuvia ja muistoesineitä menneisyydestä. Säilytä historiaasi ja pohdi kokemuksiasi. Tämä on loistava tapa sitoutua muihin.

Musiikkiterapia

Tunne musiikin parantava voima. Osallistu musiikkiterapiaistuntoihimme koulutettujen musiikkiterapeuttien kanssa. Pyrimme tarjoamaan sinulle viihdettä ja pienryhmien kognitiivista stimulaatiota.

Lemmikkihoito Lemmikkihoito-

ohjelmamme avulla voit käpertyä asukkaiden kanssa – jotka kaikki on adoptoitu pelastustaloilta. Koirien hyväily on varma tapa saada nuo onnelliset hormonit ylös. Henkinen ja fyysinen terveytesi paranee varmasti, kun vietät aikaa näiden furbabien kanssa.

Kiertoajelut

Haluamme sinun olevan uskomaton matka kanssamme. Joten olemme suunnitelleet ja suunnitelleet erikoismatkoja paikallisiin nähtävyyksiin. Meillä on retkiä joka kuukausi, joten pysy ajan tasalla.

Spa-päivät

Itsehoito on erittäin tärkeää missä tahansa iässä. Olemme asettaneet erityisiä spa-päiviä, jotta voit nauttia rakkaudesta ja hemmottelusta. Hanki kampauksesi, manikyyri / pedikyyri ja jopa ihohoidot, kun rekisteröidyt.

Eläkkeelle siirtyminen voi olla sinulle mielenkiintoinen uusi luku. Vanhuuden ei tarvitse olla tylsää. Anna Eija Bourasin palveluiden tuoda värejä ja värinä elämääsi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *