×
Bouraksen tarina

Kotipalvelut Eija Bouras perustettiin vuonna 2004 tarjoamaan kotipalveluita kaikille, jotka eivät pystyneet itse suoriutumaan päivittäisistä toiminnoistaan omassa kodissaan. Asiakasryhmiä oli vanhuksista ja muista yksityisasiakkaista kokonaisiin perheisiin sekä yrityksistä kuntaryhmiin asti. Tärkeimpänä oli tukea erityisesti vanhusten, toipilaiden ja pitkäaikaissairaiden hoitoa sekä palveluita niin, että omassa kodissa turvallisesti eläminen on mahdollista myös toimintakyvyn heikentyessä.

 

Kotipalveluiden toiminnan sekä arvojen mukaisesti henkilökunta on tehtäviinsä koulutettuja ammattilaisia, joilla on tiukat luotettavuus- sekä laatuvaatimukset. Tähän ammattitaitoiseen ja omistautuneeseen henkilökuntaan ja erinomaiseen palveluun, jota Eija johti omalla esimerkillään perustui koko yhtiön toiminta. Näiden tekijöiden vuoksi yhtiö on kasvanut vähitellen vuosi vuodelta, kunnes nyt vuoden 2018 joulukuusta Kotipalvelut Eija Bouras Oy siirtyi Stella Kotipalveluiden omistukseen.

 

Eijalla itsellään on aina ollut vahva vilpitön halu auttaa apua tarvitsevia sekä todella vaikuttaa asioihin. Näin hän on toiminut koko elämänsä ajan ja se on näkynyt vahvasti kaikessa hänen tekemisessään, niin perheessä, vapaa-ajalla kun aina kunnallispolitiikassakin. Erityisesti se on kuitenkin näkynyt hänen työssään.

 

Vuosien henkilökohtaisen kokemuksen myötä Eija huomasi, että laadukkaita hoivatarvikkeita oli vaikea saada kohtuulliseen hintaan, niitä tarvitseville asiakkailleen. Silloin hän päätti, että sen on oltava mahdollista. Tästä sai alkunsa Hoivatarvike Eija Bouras Oy, joka välittää aidosti asiakkaistaan ja haluaa tarjota heille hoivatarvikkeita edulliseen hintaan laadusta tinkimättä.