Palvelumme

Palvelumme

Tarvitsetko apua arjen askareisiin? Tarvitseeko läheisesi apua kotona selviytymiseen? Helpota arkea ja tilaa teidän tarpeisiin räätälöity palvelukokonaisuus. Palveluksessanne on ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta, jotka ovat apuna silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Kodinhoito

Kotihoitopalvelumme tukevat kotona asuvaa asiakasta niissä päivittäisissä toiminnoissa, joista hän ei itse suoriudu. Kotihoidon tehtävänä on vanhusten, toipilaiden ja pitkäaikaissairaiden hoito ja palvelut niin, että omassa kodissa turvallisesti eläminen on mahdollista myös toimintakyvyn heikentyessä.

Tarjoamme apua kaikissa kodin askareissa kuten siivous, pyykkipalvelut, asioinnit, saatot, ruoanlaitto ja lakanoiden vaihto.

Siivouspalvelut

Tarjoamme ammattitaitoista ja luottamukseen perustavaa kotisiivouspalvelua. Siivoamme pääsääntöisesti asiakkaan omilla siivousvälineillä. Tämä siksi, ettemme halua kuljettaa mukanamme siivousvälineissä bakteereja kodista toiseen. Kotisiivous sovitaan asiakaan siivoustarpeen mukaan ja työhön käytetään asiakkaan kanssa yhdessä sovittu aika.

Tarjoamme siivouspalveluitamme myös yrityksille. Pyydä tarjous esimerkiksi kohtuuhintaisesta toimistosiivouksestamme!

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoitajamme suunnittelevat asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman. Hoitosuunnitelman toteuttavat yhdessä lähihoitajat ja kotisairaanhoitajat. Tämän lisäksi sairaanhoitajamme tekevät mm:

 • insuliini ja muut pistokset
 • lääkkeidenjaot
 • verenpaineen ja verensokerin mittaukset
 • iho- ja haavanhoidot
 • muistitestit
 • Katertointi

Avustaja vapaa-ajalle

Tarvitsetko avustajaa tai lähihoitajaa matkallesi tai vapaa-aikaan?

 • lähdemme tarvittaessa mukaasi: teatteriin, elokuviin, näyttelyihin
 • saat meiltä lähihoitajan mukaasi matkalle kotimaahan tai ulkomaille (näin mahdollistuu lääkehoito tai haavahoito matkan ajan)
 • saat apua meiltä myös matkan suunnitteluun (esteettömyys ja apuvälineet kohteessa)
 • hinnat ovat pakettihintoja, joten pyydä tarjous kokonaisuudesta
 • avustajat ja hoitajat ovat kielitaitoisia ja heillä on ajokortti

Fysioterapia- ja hierontapalvelut

Ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä kuntoutusta ikääntyvien liikkumis- ja toimintakyvyn sekä terveyden edistämiseksi.

Räätälöidyt palvelut

Kysy myös tarjousta räätälöidyistä palvelukokonaisuuksista yhteydenottolomakkeellamme!

Anna meidän palvella sinua Perfect Care Paketit

Onko maailma ja elämä saanut sinut kiinni? Eikö sinulla ole aikaa rakkaillesi? Voimme varmistaa, että voit silti antaa heille hoitoa ja rakkautta, että he ansaitsevat. Voimme auttaa kotiaskareissa, hoitaa vanhuksia ja sairaita rakkaitaan, ja enemmän!

Jos etsit myös palvelua stressiisi ja raskaaseen työmäärääsi, voit myös tutustua kylpylä- ja hierontatarjouksiimme sekä liiketoimintaan liittyviin palveluihimme. 

Selaa tätä opasta ja me opastamme sinua mitä Eija Bouras -palveluita ja -paketteja voit käyttää kotiisi ja rakkaitaan. 

Tiimimme

Ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan avulla pääsemme kotiisi hetkessä ja tarjoamme tarvitsemasi palvelut. Jos olet kiinnostunut, voimme myös luoda yhdistelmän kaikista tarvitsemistasi palveluista yhdessä paketissa ja maksussa!

Ryhmämme koostuu erilaisista koulutetuista ammattilaisista, jotka on vahvistettu koulutusohjelmissamme ja aiemmassa työkokemuksessaan.

Molempien osapuolten turvallisuuden varmistamiseksi tarjoamme myös omia työsopimuksiamme työntekijöiden suojelemiseksi. Nämä ovat vain ne oikeudet ja ehdot, joita suojelemme henkilöstöllemme, mukaan lukien vapaapäivät, vaarapalkat ja muut työvoimatarpeet. 

Olette myös varmistaneet, että henkilökuntamme on työskennellyt kanssamme paljon aikaa ja että he ovat läpäisseet tiukan sarjan arviointeja löytääkseen heidän kuntonsa ja taitonsa tähän työhön. Asiakkaille tarjotaan myös perustiedot, aiempi työkokemus ja vakuutukset työntekijöistämme. 

Lisätietoja tästä, me varmasti kertoa ennen kuin teet virallisen sopimuksen kanssamme. Toivomme voivamme työskennellä mukavasti.

Palvelumme

Tarjoamme erilaisia palveluja ja henkilökuntaa! Tutustu alla, jos meillä on joku, joka voi vastata siihen, mitä tarvitset tänään tai lähitulevaisuudessa!

Eija BourasIn siivous- ja siivouspalvelut

Tarjoamme apua kaikissa kotiaskareissa, kuten siivouksessa, pesulassa, ostoksilla, sadonkorjuussa, ruoanlaitossa ja liinavaatteiden vaihdossa. Työmme on puhtaasti ammattimaista ja perustuu luottamukseen. Pääsääntöisesti käytämme vain omistajan omia siivous- ja pyykinpesuvälineitä ja -laitteita. 

Tämän säännön ansiosta voimme noudattaa omaa valitsemaasi puhdistustuotinta, ominaisuuksia ja materiaalia. Tämä on myös välttää käyttämällä vääriä materiaaleja, jotka voivat olla allergisia joillekin asiakkaille, ei pidä oman kotitalouden ja muita asioita. 

Siivous järjestetään asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen perusteella. Kotipalvelujen lisäksi voimme myös auttaa yrityksiä ja toimistoja, jotka tarvitsevat ison yleissiivouksen! Iske meidät siivoamaan paketteja ammattitaitoisten puhdistusaineiden tiimimme kanssa.

Eija Bouras Care

Kotihoitopalvelumme voivat myös auttaa sinua kuntoutukseen vanhuksille, toipumaan ihmisiä ja kroonisesti sairaita. He tietenkin tarvitsevat edelleen lääketieteellistä terveyttä kentältä. Voimme kuitenkin tarjota heille fyysistä ja moraalista tukea, joita he tarvitsevat prosessiin. 

Voimme huolehtia heidän päivittäisistä tarpeistaan ja aktiviteeteistaan. Voimme auttaa valmistamaan aamiaisen, lounaan ja illallisen ja auttaa heitä muissa henkilökohtaisissa perusaskareissa. Suosittelemme kuitenkin myös, että henkilökuntamme ei anna tehdä kaikkea työtä. Näin henkilökuntamme ottaa käyttöön uusia harjoituksia tai vanhoja toimintoja, että rakkaasi nauttii ennen hänen arvonalentumistaan. 

Tämä auttaa heitä sopeutumaan vastaavasti ja pysyä mobiili oman elämänsä. Jakaminen info, joka voi auttaa meitä palvelussamme ja niiden päivittäisessä toiminnassa voi myös auttaa meitä työssämme paljon.

Eija Bouras Koti terveydenhuolto

Meillä on myös vierailevia sairaanhoitajia, jotka voivat tarjota perustarkastusta ja terveydenhuoltoa sinulle ja perheellesi. Hoitosuunnitelma voidaan tehdä voimassa olevan lääketieteellisen suunnitelmasi mukaisesti. Kerro sairaanhoitajillemme, mitä heidän pitäisi tehdä, ja näytä heille myös lääkärintodistuksesi. 

Tässä on luettelo lääketieteellisistä palveluista, joita voimme tarjota.

 • Insuliini ja muut injektiot
 • Lääkehoito
 • Verenpaineen ja verensokerin mittaukset
 • Ihon ja haavanhoito
 • Muisti Testit
 • Katetrin kiinnittäminen tai kiinnittäminen uudelleen
 • Perustarkastustestit

Varmista, että sairaanhoitajamme ovat myös lääketieteen alalla ryhmämme ulkopuolella. Heidän työnsä ja taitonsa tulevat kokemuksesta ja todellisesta koulutuksesta koulussa ja kentällä.

Eija Bouras Vapaa-ajan assistentti

Tarvitsetko apulaishoitajan vapaa-ajan matkoille ja lomia varten? Loppujen lopuksi perhematka ei olisi täydellinen ilman koko kotitalouden jäseniä! Ratkaise kaikki huolesi palkkaamalla yksi henkilökuntamme, joka seuraa sinua koko matkan. Jos tietty työ, he varmasti seurata läpi katsomassa ja hoitaa rakkaasi. 

Meillä on myös premium-palveluja, jotka tarjoavat sinulle apulaishoitajan teatterissa, salongissa ja muissa paikoissa! On myös joitakin sairaanhoitajia, jotka tulevat mukaasi matkalle ulkomaille. 

On olemassa muutamia syitä, miksi ihmiset voivat palkata vapaa-ajan assistentti. Seuraavassa on joitakin asioita, joita olemme jo tehneet asiakkaillemme:

 • Haavan huomio ja pukeutuminen
 • Sairaanhoitoa
 • Erityistarpeet ja huomio
 • Vanhustenhoito

Omaishoitajamme ja avustavat sairaanhoitajamme voivat myös puhua useita kieliä ja heillä on myös passeja ja ajokortteja, jotka voivat auttaa sinua! 

Jos joskus uskot, että hintamme ovat korkeat, ota meihin yhteyttä saadaksesi parhaat suunnitelmat ja paketit, joita voit käyttää. Olemme varmoja, että saat kaiken irti annetusta budjetistasi!

Eija Bouras Fysioterapia ja hieronta palvelut

Meillä on intohimoisia ihmisiä, jotka ovat valmistuneet ammatillisista ja erityisohjelmista, jotka auttavat keskittymään ikääntyneiden liikkuvuuden ja toimintakyvyn ja terveyden edistämiseen ja siihen.

Ne voivat tarjota sinulle sarjaa fysioterapiaa ja hierontaharjoituksia. Jos haluat, voit aina valita lääkärin vahvistuksen ennen kuin jatkat palveluitamme. Tuella lääkärit ja asianmukaista koulutusta, varmistamme, että se on täysin hieno ja hyväksynyt lääkärisi!

Lisäksi henkilökuntamme voi myös suorittaa kotispa-palvelun. Valitse oma palvelu manikyyrin tai pedikyyrin välillä kaikille rakkaillesi! On myös vartalohierontaa, jota voimme tuoda tarvittavat kohteet kotiisi, edellyttäen, että henkilökuntamme tukee myös sisältöä ja merkkejä, joita he käyttävät

Sen lisäksi, että teemme sen itse, voimme myös seurata rakkaitaan matkoja salongit ja muut vapaa-ajan matkoja, että he haluavat. Ryhmämme on ylpeä voidessamme ylpeillä siitä, että koko henkilökuntamme on osuvasti koulutettu työskentelemään ja tukemaan liiketoimintamme päämarkkinoita.

Eija Bouras Business Transaction Assistance

Jos luulet, että keskitymme vain rakkaittesi, olet väärässä siitä! Jos olet kiinni elämässäsi, mutta mieluummin ottaa oman erityistä aikaa vielä varattu rakkaitaan, meillä on toinen palvelu teidän perusal.

Voimme auttaa sinua yrityksesi huolissa toimittamalla sinulle tehokkaita! Jos sinulla ei ole henkilökuntaa, voit ottaa meihin yhteyttä ongelmasi kanssa ja näemme, voimmeko yhdistää sinut oikeiden ihmisten kanssa, joita tarvitset! 

Lääkäreiden, hoitajien, kotitaloustyöntekijöiden ja muiden ammattitaitoisten työntekijöiden lisäksi meillä on myös joitakin työntekijöitä, jotka käsittelevät liike-elämän, talouden ja sopimusten. Voimme auttaa sinua aloittamaan yrityksesi tai jopa auttamaan suoristamalla yrityksesi pienet osat!

Varmista, että tarjoamme sinulle vain sen, mitä pyydät ja tarvitsemme meille. Työntekijämme olisivat täysin riippuvaisia sinulle muistiinpanoja, vihjeitä ja ohjeita ja ei jatkaa omia päätöksiään, kun tilapäisesti palkattu teidän hoitoa.

Eija Bouras erikoispaketit

Oletko nauttinut palveluistamme? Meillä on erikoispaketteja suojelijoille ja jopa niille, jotka pitävät palvelustamme! Voimme valita erityisen hoitajan, sairaanhoitajan, avustajan tai taloudenhoitajan, jota olet rakastanut hänen palvelunsa aikana!

Yksilöllisen palvelutuen lisäksi meillä on myös edellä mainittujen palvelujen yhdistelmä! Tarjoamme sinulle mielellämme parhaat palvelut, ehdot ja edut, jotka sopivat budjettiisi!

Saat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä kautta:

 • Osoite: Asikkalantie 8 7200 Vääksy / Laaksokatu 15 15150 Lahti
 • Sähköposti: info@eijabouras.fi 
 • Yhteystiedot: 044 700 5400 / 044 572 3079

Jos aiot vierailla kysymyksissäsi, varauksissasi, sopimuskylmittäjässäsi ja muissa palveluissasi, soita etukäteen, jotta voimme asettaa aikataulun sinulle. Olisimme mielellämme tervetulleita ja majoittaa sinut asianmukaista valmistelua ja järjestelyä. 

Jos olet pulassa, me mielellämme kattaa teidän kaikki tarpeesi. Odotamme innolla liiketoimia kanssanne.