Yhteystiedot

Yhteystiedot

Vääksy
Kotipalvelut Eija Bouras Oy
Asikkalantie 8
17200 Vääksy
puh. 044 572 3079 ja 044 700 5400
info@eijabouras.fi

Lahti
Kotipalvelut Eija Bouras Oy
Laaksokatu 15
15150 Lahti

Lahden myyntipiste avoinna
ma klo 10-13 tai sopimuksen mukaan.
Puh. 044 700 5400

Ota yhteyttä lomakkeella

Ota yhteyttä | Kotipalvelut Eija Bouras

Tervetuloa ja kiitos, että vierailit Eija Bouras Oy:n kotipalveluissa. Olemme rakennettu palvelemaan kaikkea, mitä vanhukset tarvitsevat. Eija Bouras, itse, on koulutettu sairaanhoitaja, joka palveli jonkin aikaa hoitaa sairaita ja tarvitsevia hienoissa lääketieteellisissä laitoksissa. Tällä kertaa hän päätti tarjota tätä palvelua niille, jotka tarvitsevat sairaanhoitaja kotona. Ota meihin yhteyttä seuraavin keinoin:

Osoite: Asikkalantie 8 7200 Vääksy | Laaksokatu 15 15150 Lahti

Puhelinnumero: 044 700 5400 | 044 572 3079

Sähköpostiosoite: info@eijabouras.fi

Palvelumme

Eija Bourasin kotipalvelut vaihtelevat yksinkertaisen taloudenhoidon ja ammattitaitoisen lääketieteellisen avun välillä. Tässä on luettelo palveluista, joita tarjoamme. Ilmoita tarpeesi ja kotiosoitteesi, jos tarvitset apuamme. Lähetämme ammattilaisen milloin haluat. Voimme myös asettaa aikataulun käynnin ihmisille, jotka tarvitsevat säännöllisen tarkastuksen.

Pesu

Voimme siivota koko talosi puolestasi. Tämä sisältää yksinkertaisia tehtäviä, kuten astioiden pesua tai lattian moppaamista. Voimme myös pestä pyykit. Jos sinulla ei ole pesukone ja kuivausrumpu kotona, voimme ajatella tapoja, kuten pyykin pesula puolestasi. Voimme myös suorittaa perusteellisen puhdistuksen koko talon, joka sisältää liikkuvat raskaita esineitä.

Ruoanlaitto

Voimme valmistaa ateriasi vierailupäiväksi. Tämä voi sisältää välittömän lounaan tai jokaisen aterian ensi viikolla. Voimme kokata aterian vain yhdelle henkilölle tai koko perheelle. Tämä palvelu tarjotaan vain vanhuksille, joiden huoltajan on mentävä töihin.  

Yritystapahtumien tuki

Yrityksen omistajana oleminen on vaikeaa työtä, varsinkin jos sinun täytyy huolehtia työntekijöistä. Jos henkilöstö on vähissä, voimme lainata sinulle henkilökuntaa työskentelemään sinulle tilapäisesti. Voimme myös auttaa ihmisiä, jotka kamppailevat ymmärtää sopimuksia.

Hoitotyön

Voimme huolehtia kaikenikäisistä sairaista ihmisistä. Tämä sisältää puhdistus, ruoanlaitto, ja hoitaa niiden lääkkeitä. Jos potilaan lääkkeille ja hoidolle on olemassa erityisiä ohjeita, meille on annettava täydelliset tiedot heti, kun henkilökuntamme saapuu tapahtumapaikalle. Voimme lähettää henkilökunnan jäsenen joka päivä suorittamaan kotihoitoa.

Fysioterapia

Eija Bourasin henkilökunta voi tehdä yhteistyötä terapeuttien kanssa. Jos sinulla on kysyttävää, henkilökuntamme auttaa sinua voittamaan sen kumppaninasi. He voivat olla personal trainer tai avustaja kerran viikossa tai joka päivä.

Etusivu Spa-palvelu

 Voimme suorittaa manikyyri- ja pedikyyripalveluja vanhuksille, jotka eivät voi mennä ulos. Voisimme myös seurata heitä heidän suosikkisalongiinsa, jos he haluavat. Tarjoamme myös vartalohierontaa aikuisille, jotka haluavat mukavasti kotinsa kylpylän sijaan.